Новини
12.04.2019
Областният управител Ваня Събчева поздрави Езиковата гимназия

Областният управител Ваня Събчева поздрави днес ПЕГ „Екзарх Йосиф I“ по повод празника на училището. Тя бе сред официалните гости на тържественото честване в Драматичен театър Ловеч. 
В поздравителния адрес на областния управител се казва: В световния календар на 12 април честваме Деня на авиацията и космонавтиката, в тазгодишния календар на Ловеч – Празника на Езиковата. Добро съчетание на символика, защото днес градът ни е изпълнен с много хора, които летят… Полетът на мечтите на езиковци е нещото, което прави всяка година празника на гимназията да е празник на младостта на града, тържество на духа!
Хълмът на знанието всяка година събира хората, за които Ловеч и Езиковата означават най-хубавите години от живота им. И е хубаво да виждаш блясъка в очите не само на онези, които учат тук в момента, не само вълнението на онези, които тази година ще се разделят с любимото училище, но и озарения поглед на онези, които преди много години са отлетели оттук, но днес се завръщат, за да си спомнят!“.
Ваня Събчева пожела на всички, свързали живота си с гимназията, здраве, кураж, стремеж, хармония, красиво сбъдване на мечтите! „И по която и професионална дестинация да изберете да летите Вие – днешните възпитаници на Езиковата, не забравяйте, че най-важното е да не губите човещината си! Бъдете добри хора! България и светът имат остра необходимост от добри хора!“, пише още в поздравителния адрес на областния управител. 

 
Областна администрация Ловеч
Областна администрация Ловеч
информационна кампания
Каква е вашата удовлетвореност от ползването на административните услуги на Областна администрация Ловеч?
висока
средна
ниска
 
По пътя на Ботевата чета 2019