Новини
21.03.2018
Георги Терзийски присъства на срещата на министър Валентин Радев с кметовете от областта и отчета на ОД МВР - Ловеч

Областният управител Георги Терзийски посрещна в Ловеч министърът на вътрешните работи Валентин Радев, който бе в областния център по повод отчета на ОД на МВР - Ловеч. Преди това министър Радев проведе среща с кметовете на общини, кметовете на кметства и кметски наместници, на която поиска да чуе от тях проблемите по охрана сигурността и спокойствието на хората в малките населени места и оценката им за работата на Полицията.  В срещата участва и главния секретар на МВР Младен Маринов. Основен фокус в дискусията бе набелязването на мерки за подобряване на обстановката, свързана с конвенционалната престъпност.
Най-важни са проблемите на хората, както на служителите, така и на гражданите в областта. Проблемите пред служителите трябва да бъдат решавани, за да имат те мотивация за работа и да помагат на съгражданите си, заяви министър Валентин Радев на отчет на ОД МВР - Ловеч. Главният секретар на МВР поздрави служителите на ОД МВР - Ловеч, направи преглед на обстановката по направленията на дейност за противодействие на криминалната и икономическата престъпност, както и на ситуацията, свързана с пътно-транспортния травматизъм на територията на областта, като пожела повече усилия в тази насока. 
На отчет на ОД МВР за 2017 г. присъстваха ръководителите на окръжната и  районните прокуратури, както и на окръжния и районните съдилища. 

 
Областна администрация Ловеч
Областна администрация Ловеч
Каква е вашата удовлетвореност от ползването на административните услуги на Областна администрация Ловеч?
висока
средна
ниска
 
По пътя на Ботевата чета 2019