Новини
07.03.2018
Бургас кани наши състави за участие във фестивала „Бургаски изгреви”

Областният управител на Бургас Вълчо Чолаков чрез свое писмо до областния управител на Ловеч Георги Терзийски кани представители на област Ловеч за участие в Празниците на младежкото театрално изкуство „Бургаски изгреви - Пролет 2018”. Фестивалът, който се провежда под егидата на областния управител, ще се проведе от 20 до 25 април. 
Основните цели на форума са да даде възможност за национална и международна изява на детските и младежки театрални трупи, да предостави сцена, където да се съпоставят постиженията на съставите и условия за общуване и взаимообогатяване на младите театрали, да подпомогне повишаването на театралната култура на децата и младите хора и да формира младежка публика със стойностни и морални ценности. 
Празниците на младежкото театрално изкуство са дългогодишна част от културната програма на Бургас и привличат участници от цялата страна и чужбина. 
Пълният текст на регламента за провеждане на конкурсната програма и условията и заявка за участие могат да се изтеглят от ТУК

 
Областна администрация Ловеч
Областна администрация Ловеч
Каква е вашата удовлетвореност от ползването на административните услуги на Областна администрация Ловеч?
висока
средна
ниска
 
По пътя на Ботевата чета 2019