Новини
05.11.2017
Среща на Асоциациите по ВиК от страната ще се проведе в Луковит

Работна среща на Асоциациите по ВиК от цялата страна ще се проведе в Луковит. Тя се организира от АВиК - Ловеч и ще бъде на 6 и 7 ноември в заседателната зала „Червена скала” на хотел „Дипломат Плаза”. Тя ще бъде водена от ресорния заместник министър Малина Крумова и в нея ще участват и експерти от МРРБ. По време на форума ще се представят възможностите за развитие на ВиК-сектора в страната. 

В хотел „Дипломат Плаза” на 7 ноември в 10 ч. в зала „Луковит”  ще започне и конференция на тема „АМ „Хемус” - възраждане на българския Север”. Тя се организира съвместно от МРРБ и областния управител Георги Терзийски. Ще бъде  представено направеното до момента и предстоящото по доизграждането на магистралата в Северна България. За участие във форума са поканени кметовете на общините от област Ловеч, кметски наместници, общински съветници, регионалното представителство на Камарата на строителите, строителни фирми, медии. 

Уважаеми колеги, 
за участие в срещите на 6 ноември около 17 ч. се очаква да пристигне в Луковит и министърът на регионалното развитие Николай Нанков. 

 
ОБЛАСТНА АДМИНИСТРАЦИЯ ЛОВЕЧ
Каква е вашата удовлетвореност от ползването на административните услуги на Областна администрация Ловеч?
висока
средна
ниска