Новини
28.07.2014
Пътят Тетевен-Гложене е затворен за движение

    След обилният валеж, който се изсипа за минути в района на община Тетевен, пътят между планинския град и съседното село Гложене е блокиран от свлачище на земна маса. На място са областният управител на Ловеч Милко Недялков, кметът на Тетевен Десислав Цветанов, екипи на РСПБЗН-Тетевен и на областно пътно управление.
    Проблемният участък се намира на няколко стотин метра от края на Гложене в посока Тетевен. Свличане на земна маса има и по пътя за Гложенския манастир. Екипи на РСПБЗН-Тетевен, пътуват към мястото, за да са предприемат действия по почистването на засегнатия участък и по това трасе.
    Областният управител Милко Недялков призовава гражданите да не предприемат пътуване в тази посока поне още няколко часа, докато не се изчисти напълно пътното платно. „Мобилизирани са всички институции, ангажирани със сигурността на гражданите. Няма място за паника, фирмите, ангажирани по почистването и обезопасяването на пътя работят с всички сили. При строга необходимост, да се използва пътя Ябланица-с. Голям Извор-Тетевен”, заяви Недялков.
    Ще продължим да информираме гражданите за развитието на ситуацията.

 
Областна администрация Ловеч
Областна администрация Ловеч
информационна кампания
Каква е вашата удовлетвореност от ползването на административните услуги на Областна администрация Ловеч?
висока
средна
ниска
 
По пътя на Ботевата чета 2019