Новини
14.04.2014
Държавната администрация обявява 1572 стажантски позиции по Програмата за летни студентски стажове за 2014 г.

    На 11 април 2014 г. стартира процедура за кандидатстване по Програмата за летни студентски стажове в държавната администрация за 2014 г. Програмата се провежда успешно за трети пореден път при изключителен интерес както от страна на студентите, така и от страна на държавната администрация.
    В Програмата за летни студентски стажове в държавната администрация 2014 г. ще могат да участват всички студенти, които се обучават в страната или чужбина без значение от степента, формата на обучението или курса.
    Програмата е с фокус върху придобиването на професионален опит, нови знания и умения в реална работна среда, както и възможност за по-добра професионална ориентация на студентите. Стажовете ще бъдат едномесечни, неплатени  и ще се проведат в периода 1 – 30 септември 2014 г. в Областна администрация-Ловеч.
    Предлагат се стажантски позиции в 3 професионални направления – „Национална сигурност“, „Информатика и компютърни науки“ и „Архитектура, строителство и геодезия“.    Условията на програмата са публикувани на Портала за студентски стажове в държавната администрация в раздел „Информация за програмата“: http://staj.government.bg.
    Процедурата за кандидатстване и подбор е изцяло онлайн и се осъществява на интернет портала. Крайният срок за кандидатстване е 11 май 2014 г.
    Успех на всички кандидати!

ПРОГРАМА ЗА ЛЕТНИ СТУДЕНТСКИ СТАЖОВЕ В ДЪРЖАВНАТА АДМИНИСТРАЦИЯ 2014 Г.

 
Областна администрация Ловеч
Областна администрация Ловеч
информационна кампания
Каква е вашата удовлетвореност от ползването на административните услуги на Областна администрация Ловеч?
висока
средна
ниска
 
По пътя на Ботевата чета 2019